0519 542442 info@fysioameland.nl
Heeft u moeite om uw gewicht onder controle te krijgen? Heeft uw al verschillende diëten geprobeerd, zonder resultaat? Weet u niet goed welke soort beweging en voeding geschikt voor u is?
Met overgewicht kunt u niet vrijuit bewegen en loopt u op lange termijn een verhoogd risico op het krijgen van hart- en vaatzieken, diabetes en gewrichtsproblemen. Veel van de mensen die aan ons en onze diëtist hulp vragenbij afvallen zijn al jaren bezig het gewicht te controleren en proberen steeds weer nieuwe diëten. Doordat deze alleen gericht zijn op het verlagen van de voedingsinname, leiden deze pogingen vaker tot frustratie dan tot een blijvend gewenst gewicht.

Sportief afvallen maakt hierop een uitzondering door de combinatie van persoonlijke-, op elkaar afgestemde begeleiding bij zowel voeding als beweging. Daarnaast richt het zich op het aanleren van een gezonde leefstijl, waardoor het resultaat eenvoudig en zelfstandig behouden kan worden. Onder begeleiding van een diëtist krijgt u inzicht in uw eetgedrag en leert moeilijke situaties herkennen en hanteren.

In het beweegprogramma komt u, op uw eigen niveau, onder begeleiding van een fysiotherapeut effectief in beweging. Uw resultaten worden maandelijks met u besproken. Sportief afvallen is geschikt voor alle mensen die hun gewicht blijvend willen leren beheersen. Naast deelname aan het kwartaalprogramma, is het het gehele jaar ook mogelijk individueel te starten.

Info en contact
U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met onze praktijk. U kunt zich ook direct bij ons inschrijven.