0519 542442 info@fysioameland.nl

Fitness onder begeleiding

Houd uw conditie op peil, voorkom blessures of blijf trainen na een medisch traject bij fysio MetzdeBoer. Sporten op een actieve en verantwoorde manier kan bij fysio MetzdeBoer. Met een persoonlijk schema en onder begeleiding van de buurtsportcoach, in een goede sfeer en een prettige omgeving. Uw coach meet regelmatig uw voortgang en als er sprake is van lichamelijk ongemak staan onze fysiotherapeuten klaar voor advies en begeleiding.

U traint individueel, maar wel met meerdere mensen tegelijk in dezelfde zaal. U wordt getraind in coördinatie, conditie, evenwicht en kracht Bij de training krijgt u persoonlijke begeleiding van een van onze therapeuten of de buurtsportcoach. Het doel dat u samen met uw therapeut stelt, wordt regelmatig getest en indien nodig bijgesteld. Ook aan het einde van het trainingsprogramma wordt getest of u uw doel heeft bereikt. Omdat we iedereen zo optimaal mogelijk willen begeleiden is het noodzakelijk voor de trainingen een afspraak te maken.

De fitness onder begeleiding is op: 

Maandag 8.00-9.00 uur 16.00-17.30 uur

Dinsdag 8.00-9.00  uur 10.30-12.00 uur

Woensdag 10.30-12.00 uur 

Donderdag 16.00-17.30 uur 

Vrijdag 8.00-9.00 uur 10.30-12.00 uur

Groepsfitness:

Elke woensdagavond van 19.00 tot 20.00 biedt fysiotherapie MetzdeBoer groepsfitness aan. In de oefenzaal wordt de les gestart met een warming-up. Tijdens het lesuur wisselen cardio-training en circuit-training elkaar af, waarbij kracht, conditie, coördinatie en evenwicht wordt getraind.  Dit wordt gegeven op diverse krachtstations, maar ook wordt er veel gebruik gemaakt van los materiaal. Er kan ook worden gekozen voor een klassikale training van grondoefeningen waarbij iedereen tegelijk dezelfde oefeningen doet. De les wordt afgesloten met een coolingdown. Naast professionele begeleiding is variatie in oefenstof en zeker gezelligheid een factor die niet ontbreekt!

De les is gericht op mensen die behoefte hebben aan intensievere begeleiding/ toezicht tijdens hun training. Door elkaar binnen de groep te ondersteunen en te stimuleren ontstaat er een band die zorgt voor het verhogen van de motivatie en het doorzettingsvermogen.