0519 542442 info@fysioameland.nl

Nick Meijer

Nick helpt u met:

– Hartrevalidatie

Schouder klachten

Knie klachten

Hallo, mijn naam is Nick Meijer en ik ben vanaf juli 2017 werkzaam bij fysiotherapie Metz de Boer. In 2013 ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool te Groningen. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik een halfjaar met veel plezier stage gelopen bij fysiotherapie Metz de Boer.

Ik heb altijd al affiniteit gehad met sport en gezondheid. Zo was ik op jonge leeftijd fanatiek bezig met atletiek en wielrennen. De laatste jaren ben ik mij op andere sporten gaan richten zoals crossfit, windsurfen, hardlopen en verschillende vormen van krachttraining. Regelmatig merk ik dat ik de opgedane ervaringen als veelzijdig sporter kan toepassen in mijn werk als fysiotherapeut. Zo heb ik veel blessures van dichtbij gezien of zelf meegemaakt en kan ik veel vari√ęteit aanbieden binnen de oefentherapie.

Om kennis met betrekking tot sport gerelateerde klachten nog verder te verbreden heb ik ervoor gekozen de specialisatie sport te volgen binnen de opleiding fysiotherapie. Dit is een keuzemodule waarin ik kennis heb opgedaan over revalidatie van sport gerelateerde klachten. Daarnaast heb ik de keuzemodule volwassenen gevolgd. Hierin heb ik extra kennis opgedaan over hoofd- nek- en rugklachten. Tot slot heb ik tijdens mijn afstudeerstage ervaring opgedaan in de behandeling van chronische aandoeningen.