0519 542442 info@fysioameland.nl

Gerard Metz

Gerard helpt u met:

Sportfysiotherapie

– Fysioscissione

Back to Golf

Ontspanningstherapie

Revalidatie

Personal training

FOI

Ik ben Gerard Metz en al vanaf 1986 actief als fysiotherapeut. Tot 1995 heb ik gewerkt in het ziekenhuis, MCL in Leeuwarden. Een geweldig leuke gezellige en leerzame tijd. Van de intensive care tot de orthopedie en van de reumatologie tot de kinderafdeling, alle aspecten van fysiotherapie in de kliniek kwamen voorbij met de daarbij behorende scholing en ervaring. Nog altijd voel ik me erg thuis en welkom wanneer ik MCL binnen stap.

In 1994 kreeg ik de kans om me op Ameland (de praktijk van Jelleke Groenewold) in te kopen, een eenmalige kans. Inmiddels staat er een praktijk om trots op te zijn met erg kundige en erg fijne collega´s. Samen willen we de praktijk op een hoog niveau houden door interne en externe scholing en te voldoen aan alle kwaliteitscriteria vanuit het KNGF. 

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik zeer actief binnen de Amelander gemeenschap. Bij de hobby’s heeft golf inmiddels de plaats van het voetbal ingenomen, helaas staat de duursport op een te laag pitje. Verder ben ik aktief in diverse besturen op Ameland en provinciaal in vakgebied.

Gelukkig vind ik wel tijd voor lekker koken en goede gesprekken met familie en vrienden. Naast voldoende beweging en gezond eten heeft een gezond en gelukkig leven, vooral te maken met goede relaties en contacten. Eenzaamheid is het grote probleem van deze tijd, er zijn voor elkaar is dan ook mijn credo.