0519 542442 info@fysioameland.nl

Vanaf 2019 bieden we ZwangerFit aan in een NIEUW jasje! 4 keer per jaar een cursus ZwangerFit, 5 keer voor de bevalling en 2 keer na de bevalling.

De 5 trainingen voor de bevalling zijn gericht op oefeningen en adviezen om je conditie en kracht te verbeteren. Stabiliteitsoefeningen van het bekkengewricht en van het gehele lichaam komen aan bod. Met name training van de schuine en dwarse buikspieren, de rugspieren en bekkenbodemspieren kan bekkenklachten voorkomen en verhelpen.

De training duurt 60 minuten waarbij er op het einde van de training wordt afgesloten met bekkenbodem-, ademhalings-, en ontspanningsoefeningen allemaal gericht op de voorbereiding van de bevalling. Na de bevalling zijn er 2 trainingen.

De eerste training is babymassage.De tweede training is gericht op adviezen ten aanzien van het herstel van je bekkenbodem, houding, beweging en adviezen ten aanzien van het hervatten van activiteiten. Ben je 3 maanden zwanger, laat het mij weten, dan kun je voordat je de 7 maanden hebt bereikt starten met de trainingen met andere zwangere dames die in hetzelfde kwartaal uitgerekend zijn als jou. De trainingen zijn voor iedere zwangere te volgen.

Bij voldoende deelname gaan de trainingen van start. De kosten worden door bijna iedere zorgverzekeraar vergoed.

Voor meer informatie neem contact op met Sjoukje Schuurmans.